top of page

Welkom

 

Je kijkt hier vast omdat je beter wilt leren spelen op een van de toetsinstrumenten piano, orgel of keyboard.

Jong of oud, beginner of gevorderd: ik help je graag je talenten (verder) te ontwikkelen.

.

Je krijgt gestructureerd les in een ontspannen sfeer.

In de loop van de jaren heb ik een methode ontwikkeld die goed blijkt te werken: een duidelijke leergang, waarin ik de beste boeken combineer met extra zelf ontwikkeld materiaal, zodat alle aspecten van het spelen goed aan bod komen. Het blijft maatwerk: iedere leerling is anders en heeft ook andere wensen qua stijl en daar houden we natuurlijk rekening mee. 

Plezier in muziek maken staat natuurlijk voorop. De ervaring leert dat dat plezier veel groter wordt als je je ontwikkelt, je studeert, je grenzen verlegt en merkt dat je verder komt. 

Jonge kinderen zijn ook meer dan welkom. Je kunt het beste zo vroeg mogelijk beginnen. Eerst staat daar het plezier in het muziek maken voorop. Spelenderwijs wordt een goede basis gelegd voor een leven lang muziek maken.

Lees de site verder door voor veel meer informatie. Per instrument kun je informatie lezen en ook filmpjes van leerlingen bekijken, de meeste zijn gemaakt op voorspeelavonden. 

​​

Combinaties van verschillende toetsinstrumenten zijn op deze muziekschool ook mogelijk, als je dat zou willen. Enkele leerlingen hebben zowel orgel- als pianoles bijvoorbeeld. 

​​

​Als je daarna nog vragen hebt kun je altijd contact opnemen. Ik geef graag een gratis en vrijblijvende proefles, waar we alles kunnen doorspreken!  <<

bottom of page