Nieuws

18 april 2019

Leerling Anna den Reijer heeft de tweede prijs gewonnen op het jeugdorgelconcours in de Bron in Assen, in de leeftijdcategorie 13-18 jaar! Op 30 maart. Ook Suzanne Rodrigues en Alyssa Hummel speelden prima en kregen positieve beoordelingen.  

Zie ook de Facebookpagina.

22 juni 2018 

​voorspeelavond

vrijdag 13 juli is er weer een voorspeelavond in de Adventskerk. Er spelen opvallend veel talenten. Welkom!

proeflessen

Na de zomer kunnen weer enkele leerlingen geplaatst worden, Neem nu alvast een proefles zodat je zeker bent van een plek.

11 mei 2018

Nieuwe website

Deze site stond er al even op proef, maar is vanaf vandaag de officiële site.

De site is nog niet helemaal af: er zitten nog kleine foutjes in (hyperlinks werken op de mobiel niet optimaal) en er wordt nog verder gewerkt aan teksten (er zit nog te veel overlap in). Maar ik denk dat de site voldoende af is om online te gaan.

De oude die ik zelf ontworpen heb met heb programma Studio Webdesign (later Webplus van Serif) vanaf 2002, was niet geschikt voor mobiele apparaten. Ook besloot Serif dat Webplus niet meer vernieuwd wordt. Dat betekende dat ik zoek moest naar een ander systeem. Een beetje met pijn in mijn hart, want ik heb er heel wat uren in zitten.

Ik heb getwijfeld tussen Wordpress en Wix. Uiteindelijk is het dat laatste geworden vanwege de gebruiksvriendelijkheid en de mogelijkheid alles zelf makkelijk aan te passen, ook voor mobiel. Ik koos een sjabloon die ik zelf naar smaak heb aangepast..

Het is een hele klus. Gelukkig vind ik websites maken een leuke bezigheid: Teksten schrijven, logische indelen en vormgeven komen samen: allemaal zaken die ik leuk vindt.

De nieuwe website is veel gemakkelijker online  aan te passen, ook kan ik er eenvoudiger filmpjes en geluidsopnames op zetten. Dat zal zeker groeien de komende tijd.

Er zullen vast nog fouten inzitten. Wanneer je iets tegenkomt: stuur graag een e-mail!

Hiernaast nog enkele afbeeldingen van de oude site.

Trouwens mijn andere site www.wietsemeinardi.nl (met vooral informatie over mijn speelactivitetien) blijft voorlopig in de lucht in het oude ontwerp.

© 2002-2019 Wietse Meinardi - info@wietsemeinardi.nl - 0592-357722