top of page

Nieuws

24 juni 2022
Voorspeelavond

Op 7 juli 19.30 is er weer een voorspeelavond in de Adventskerk, Lindelaan 49 in Assen. Door Corona kon het niet doorgaan in 2020 en 2021, nu gelukkig wel weer.

Er zullen zowel beginners als gevorderden spelen op orgel en piano.

Van harte welkom!

18 september 2021
Concours

Orgelleerling Jan Dubbelhuis won de eerste prijs bij het Feike Asma-concours in Ede in de categorie 25+!

Hij mag als prijs spelen op een concert in de Bovenkerk in Kampen op woensdag 6 juli 2022.

22 mei 2021

Jonne Soepenberg is aangenomen voor piano aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag, afdeling Practicum Musicae. Jonne heeft ruim 11 jaar les gehad van Wietse en heeft op alle voorspeelavonden gespeeld, er zijn veel opnames van hem te vinden op Facebookpagina van de muziekschool en ook op Youtube. Jonne speelde o.a. een Nocturne van Chopin bij de toelating: https://www.youtube.com/watch?v=v7GTPi7PA9Q

29 juni 2020

Er is weer plaats voor nieuwe leerlingen! Maak vrijblijvend afspraak voor een proefles! Je bent welkom zonder verplichtingen.

18 maart 2020
Corona en les

De muzieklessen worden gewoon gegeven! We hanteren de volgende hygiene-regels:

  • niet verkouden of ziek

  • handen ontsmetten op leslocatie

  • leraar en leerling spelen niet tegelijk op hetzelfde instrument.

  • 1,5 meter afstand.

Verder kun je -naar keuze- de lessen volgen via ZOOM 

18 april 2019

Leerling Anna den Reijer heeft de tweede prijs gewonnen op het jeugdorgelconcours in de Bron in Assen, in de leeftijdcategorie 13-18 jaar! Op 30 maart. Ook Suzanne Rodrigues en Alyssa Hummel speelden prima en kregen positieve beoordelingen.  

Zie ook de Facebookpagina.

22 juni 2018 

voorspeelavond

vrijdag 13 juli is er weer een voorspeelavond in de Adventskerk. Er spelen opvallend veel talenten. Welkom!

proeflessen

Na de zomer kunnen weer enkele leerlingen geplaatst worden, Neem nu alvast een proefles zodat je zeker bent van een plek.

11 mei 2018
Nieuwe website

Deze site stond er al even op proef, maar is vanaf vandaag de officiële site.

De site is nog niet helemaal af: er zitten nog kleine foutjes in (hyperlinks werken op de mobiel niet optimaal) en er wordt nog verder gewerkt aan teksten (er zit nog te veel overlap in). Maar ik denk dat de site voldoende af is om online te gaan.

De oude die ik zelf ontworpen heb met heb programma Studio Webdesign (later Webplus van Serif) vanaf 2002, was niet geschikt voor mobiele apparaten. Ook besloot Serif dat Webplus niet meer vernieuwd wordt. Dat betekende dat ik zoek moest naar een ander systeem. Een beetje met pijn in mijn hart, want ik heb er heel wat uren in zitten.

Ik heb getwijfeld tussen Wordpress en Wix. Uiteindelijk is het dat laatste geworden vanwege de gebruiksvriendelijkheid en de mogelijkheid alles zelf makkelijk aan te passen, ook voor mobiel. Ik koos een sjabloon die ik zelf naar smaak heb aangepast..

Het is een hele klus. Gelukkig vind ik websites maken een leuke bezigheid: Teksten schrijven, logisch indelen en vormgeven komen samen: allemaal zaken die ik leuk vindt.

De nieuwe website is veel gemakkelijker online  aan te passen, ook kan ik er eenvoudiger filmpjes en geluidsopnames op zetten. Dat zal zeker groeien de komende tijd.

Er zullen vast nog fouten inzitten. Wanneer je iets tegenkomt: stuur graag een e-mail!

Hiernaast nog enkele afbeeldingen van de oude site.

Trouwens mijn andere site www.wietsemeinardi.nl (met vooral informatie over mijn speelactiviteiten) blijft voorlopig in de lucht in het oude ontwerp.

bottom of page